top of page

ISZKOR 

Ismerős a “farm to table” kifejezés? És az iszkor? Október 19-én mindent megtudhattok róluk, ugyanis…

 

A házias ízekkel mesterien bánó Pohner Ádám és kedvese Kun Luca a messzi-messzi bükki Mályinkáról települ át hozzánk egy estére, hogy örömünkre megcsillogtassák tehetségüket ilyen távoli tájakon is. 

Varázslatos hely az Iszkor!

 

A fiatalok őszinte és szenvedélyes vendégszeretete a gasztro égbe repíti a vendégeket, arról nem is szólva hogy az étterem környékbeli, szezonalitást követő és igen magas minőségű alapanyagokat sorakoztat fel az étlapján.

 

Díjak

  • Ádám 25 évesen a Bocuse d’Or lefiatalabb versenyzője volt 2019-ben

  • 2024ben Ádám az Év Ifjú Séfje lett a Dining Guide Gálán

  • 2024 Dining Guide Top100 Érteremkalauz 40. helyén szerepel az Iszkor

 

Ádám a maga 25 évével, és azzal, hogy egy vidéki étterem, a balatonszemesi Kistücsök séfjeként került be a Bocuse d'Or világverseny idei döntőjébe, már önmagában történelmet írt

“Ádám története egy paprikás krumplival kezdődött, majd egészen a Bocuse d'Or-ig szárnyalt - eközben pedig megfordult a budapesti Alabárdos Étteremben, a Mákban, a legendás Olimpiában, de sok éven át dolgozott a balatonszemesi Kistücsök Étterembe, Mályinkába azonban a tatai Platán Bisztró séf helyettesi posztjáról érkezett.”

ISZKOR MENÜ

6 fogás

Pisztráng sashimi, cékla, torma

Vaddisznó krokett, sáfrányos aioli

Ázsiai halleves, koriander, mogyoró

Rákgaluska, cukkini, rákvajas hollandi

Picanja, burgonya gratin, sült karfiolpüré, kale

Préselt alma, vanilia sodo, dió morzsa

30.000-ft

ALKOHOLOS ITAL PÁROSÍTÁS

15.000-ft

ALKOHOL MENTES ITAL PÁROSÍTÁS

10.000-ft

Jegyek kaphatók limitált darabszámban az Opusz Teremben vagy online is megrendelhetők, foglalhatóak.

Zártkörű program, asztalfoglaláshoz kötött.

Untitled design-2.jpg
bottom of page