ISZKOR
Ismerős a “farm to table” kifejezés? És az iszkor? Október 19-én mindent megtudhattok róluk, ugyanis…
A házias ízekkel mesterien bánó Pohner Ádám és kedvese Kun Luca a messzi-messzi bükki Mályinkáról települ át hozzánk egy estére, hogy örömünkre megcsillogtassák tehetségüket ilyen távoli tájakon is.
Varázslatos hely az Iszkor!
A fiatalok őszinte és szenvedélyes vendégszeretete a gasztro égbe repíti a vendégeket, arról nem is szólva hogy az étterem környékbeli, szezonalitást követő és igen magas minőségű alapanyagokat sorakoztat fel az étlapján.
Díjak
-
Ádám 25 évesen a Bocuse d’Or lefiatalabb versenyzője volt 2019-ben
-
2024ben Ádám az Év Ifjú Séfje lett a Dining Guide Gálán
-
2024 Dining Guide Top100 Érteremkalauz 40. helyén szerepel az Iszkor
Ádám a maga 25 évével, és azzal, hogy egy vidéki étterem, a balatonszemesi Kistücsök séfjeként került be a Bocuse d'Or világverseny idei döntőjébe, már önmagában történelmet írt
“Ádám története egy paprikás krumplival kezdődött, majd egészen a Bocuse d'Or-ig szárnyalt - eközben pedig megfordult a budapesti Alabárdos Étteremben, a Mákban, a legendás Olimpiában, de sok éven át dolgozott a balatonszemesi Kistücsök Étterembe, Mályinkába azonban a tatai Platán Bisztró séf helyettesi posztjáról érkezett.”
ISZKOR MENÜ
6 fogás
Pisztráng sashimi, cékla, torma
Vaddisznó krokett, sáfrányos aioli
Ázsiai halleves, koriander, mogyoró
Rákgaluska, cukkini, rákvajas hollandi
Picanja, burgonya gratin, sült karfiolpüré, kale
Préselt alma, vanilia sodo, dió morzsa
30.000-ft
ALKOHOLOS ITAL PÁROSÍTÁS
15.000-ft
ALKOHOL MENTES ITAL PÁROSÍTÁS
10.000-ft
Jegyek kaphatók limitált darabszámban az Opusz Teremben vagy online is megrendelhetők, foglalhatóak.
Zártkörű program, asztalfoglaláshoz kötött.